Ntuziaka Batch ji esi Ekeresimesi

0 INGREDIENTES • 8 PASOS
Cocción
-
Preparación
-
Dificultad
Fácil
Ntuziaka Batch ji esi Ekeresimesi

Selecciona la cantidad de personas

1 - 2

Ingredientes

0 ingredientes
Añadir todo al carrito
    Instrucciones
    8 pasos
    1. 1
      Jonpedebe inine: na-asa akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ; Na-asa ma bee apụl na salad na tokish na toki na obere iberibe; Iri rosemary na Partito pasili. Book niile kewapụrụ iche na fatịlaịza® akpa.
    2. 2
      Mee Vinaigrette na mmanụ oliv, mmanya balsamic, mọstad, mmanụ a honeyụ na nnu. Detuo na Forsace® akpa.
    3. 3
      Kwadebe na toki na-ejuputa: saa, bee ma belata apụl ga-eme maka toki, na obere cubes. Na nnukwu efere tinye apụl, achịcha grated, Naịs chopped, 2 ngaji nke rum na plums a na-ete. Mix ọma. Mepee ara nwere akụkụ obe na-enweghị ikewapụ halves, jupụta na ngwakọta na nwanyị na-alụ ọhụrụ (kee ya). Mgbe ahụ kwadebe akwa na mmanụ a honeyụ, mọstad na narnaja. Napar ahụ na akwa na akwa ma na-echekwa na oghere oghere nri nri nri nri nri Tomato.
    4. 4
      Maka tacitas: bee obere olu. Na pan na obere mmanụ, sauté dị ka nkeji ise. Ozugbo njikere, gwakọta ya na ricetta na ude chiiz ma kpalite iji mepụta pasta. Detuo n'ime nri nri nri iji gbagoo ụbọchị ekeresimesi.
    5. 5
      Maka ihendori: tinye na ite mkpụrụ osisi nke oke ohia yana ọkara shuga na lemon. Esi nri buru ibu na elu okpomọkụ ma jiri nwayọọ nwayọọ belata maka nkeji 20. Ebido oge ụfọdụ. A ga-enwerịrị ihe dị ọcha nke abụọ, ọ bụghị ok dị ka jam.
    6. 6
      Maka PANCOTA: Tinye gelatin na-ahapụ ịmaja na mmiri oyi maka 5 nkeji.
    7. 7
      Ka ị na-etinye ude ahụ na shuga na-acha odo odo na mkparị Vanilla. Esi nri n'elu oke okpomọkụ dị elu na-akwụsị iji wepu. N'oge na-adịghị anya tupu ọ sie na ọkụ ma gbakwunye gelatin banye ma ọ bụ ntụ ntụ. Wepu nke ọma ruo mgbe gelatin na-etisasịwo kpamkpam.
    8. 8
      Wụsa pansa pantacota na iko nke ọ bụla: Tinye oyi akwa na ala nke arịa, mgbe ahụ, oyi akwa nke pantacota, ọzọ oyi akwa nke pantatota na ọfụma ọzọ. Thebọchị ekeresimesi icho mma na cranberries

    Información nutricional

    Por porción
    Ver todo
    Calorías Carbohidratos Proteínas Grasas
    - - - -
    Evalúa y comenta esta receta

      Etiquetas