Semi-Cold Raspberry palestes pale_tromomix_

5 INGREDIENTES • 5 PASOS • 3 HORAS 35 MINUTOS
Cocción
15 min.
Preparación
3 hr 20 min.
Dificultad
Fácil
Semi-Cold Raspberry palestes pale_tromomix_

Receta para

5 - 6
6
Personas

Ingredientes

5 ingredientes
Añadir todo al carrito
  • 67 nā huna Granulated kōpaʻa
  • 1 huahelu Hua
  • 1/3 huahelu Lemona
  • 83 nā huna Holika
  • 67 nā huna Raspberries (paʻahau)
Instrucciones
5 pasos
  1. 1
    E kau i ke kō i ke aniani, 50 ml o ka wai a me ka papahana 10 min / vol / speed 2 me ka waihoʻana i ka beaker. Weheʻia mai ke aniani a me ka mālama. E kau i ka Butterfly ma nā pale a hoʻohui wale i nā mea kanu wale nō (e mālama i nā Yolks no kahi hoʻomākaukau'ē aʻe) a me nā wai lemon. Bata 3 min / 37 ° C / Speed ​​3.5.
  2. 2
    Polokalamu 3 min / Speed ​​3.5 a hele i ka hoʻopiliʻana i ke kāʻei i mālamaʻia a wela i ka kaula maikaʻi e ka wehe. E wehe i ka Merunian Meringue i kahi kīʻaha a e hoʻokuʻu i ka hoʻoilo (ma kahi o 30 mau minuke).
  3. 3
    E kau i ka meaʻala ma nā manamana. E ninini i ka aila i loko o ke aniani a me ke kapa i ka vel 3.5 a hiki i kou makemake i makemakeʻia, e mālama ana e pale i ka pahū nui. E wehe i kahi kīʻaha a me ka puke ma kaʻaoʻao manuahi.
  4. 4
    E kau i nā raspberries i loko o ke aniani a me ka trup 10 sec / wikiwiki 10. Me ka spatula, hoʻohaʻahaʻa i ka raspberry i lalo o ka moku a me ka trrive 10 sec / Speed ​​10.
  5. 5
    E kau i ka Butterfly ma nā pale, hoʻohui i ke ola me ka hoʻohuiʻana a me ke kāwiliʻana i ka 5 speed 2.5. E hoʻohui i ka cream whiped a kāwili i 5 sef / wikiwiki 25. E ninini i ke kāwiliʻana i loko o nā pale pallet. Me ka spatula, wehe i ka nui a me ka pae i ka papa. E hoʻokomo i nā lāʻau a me ka mālama i ka pahu manuahi no ka liʻiliʻi o 8 mau hola. Desmondoe a lawelawe koke.

Información nutricional

Por porción
Ver todo
Calorías Carbohidratos Proteínas Grasas
322 39.5 4.5 17.4
Evalúa y comenta esta receta