ʻekolu pōpōʻekolu milks ab

10 INGREDIENTES • 10 PASOS • 1 HORA 10 MINUTOS
Cocción
60 min.
Preparación
10 min.
Dificultad
Intermedia
ʻekolu pōpōʻekolu milks ab

Selecciona la cantidad de personas

1 - 2

Ingredientes

10 ingredientes
Añadir todo al carrito
  • 1/2 ipu, Evaporated waiu
  • 1/2 ipu, Punk ka waiū
  • 1/2 Mug Holika
  • 6 huahelu Hua
  • 3/4 oe tablespoons Cornflour
  • 0.88 Mug Granulated kōpaʻa
  • 5/8 Mug Palaoa (ʻaʻohe he lepo lā)
  • 1/2 huahelu Ka waiūpaʻa ka pepa
  • 1/2 oe tablespoons Oliva aila
  • 2 oe tablespoons Vanilla
Instrucciones
10 pasos
  1. 1
    Pono e hanaʻia kēia meaʻono i ka lā ma mua o ka hoʻopauʻana.
  2. 2
    E hoʻokaʻawale i nā uʻi o nā yolks o ka hapalua o nā hua. E hoʻomākaukau i ka pale me ka pepa butter a me ka aila.
  3. 3
    No ka pōpō sponnge: E kau i nā hua āpau i loko o kahi kīʻaha a hahau. I ka hoʻomakaʻana e foam, hoʻohui i ke kō. E hoʻomoʻi ma kahi mana nui a hoʻohui iā Vanilla.
  4. 4
    Kau i loko o kahi kīʻaha a hoʻohui pū me ka cernidor i ka palaoa i hanaʻia (pono e hoʻopaʻa inoaʻia iʻelua mau manawa i hanaʻia ai. Revolver a hui pū me ka spoon lāʻau lāʻau. BAKE 45 min ma 180 °. E kū i 10 mau mins ma mua o ka unmolding. Weheʻole i ka pōpō spone a waiho i 2.
  5. 5
    No ka hoʻopiha: E kau i ka waiū i loko o kahi kīʻaha. E hoʻohui i ka waiū evaporated a me ka aila. Kāwili a hoʻoulu maikaʻi. E hoʻokaʻawale i ke kāwiliʻana i 2: hoʻokahi no ka lukuʻana a me kekahi no ka hoʻopiha.
  6. 6
    Dissolve ka corstsch i 1 mix cda e hoʻohana aiʻoe no ka hoʻopihaʻana. E hōʻoluʻolu i ka hoʻohui hoʻohuiʻana ma 2: hoʻokahi e kau iā ia e wela a me nā mea'ē aʻe e hoʻohui i ka macosved macoedved Hiki ke hoʻohanaʻia ke koena o nā Yolks i kahi hoʻomākaukau'ē aʻe.
  7. 7
    I ka wā e hoʻomehana aiʻoe i ka hoʻomehanaʻana i ka wela, e neʻe i ke kīʻaha kahi e pau ai ke koena o ke koena o ka hui. Ua maikaʻiʻo Rebolk a laila kau hou i nā mea āpau i ka wela. I ka hoʻomakaʻana o ka huiʻana i ka Boil, e kali i ka minuke 1. ʻAe i kaʻoluʻolu i loko o kahi kīʻaha me ka pepa'ē aʻeʻo Alusa Plast (ka pepa e hoʻopā ai i ka aila).
  8. 8
    I loko o kahi papaʻo Kuchen, uhi iā ia me kahiʻeke maʻemaʻe a kau i ka hapalua o ka pōpō spon. Kaomi iā ia me kahi not a hoʻohui i ka kāwili i kohoʻia aiʻoe no ka lukuʻana. E wehe iā ia a hoʻohui i kahi mea liʻiliʻi (ʻaʻole). Hoʻohui i ka hoʻopiha, e pālahalaha a uhiʻia me ka hapa'ē aʻe o ka pōpō spon. Kaomi i ka luna (i loko) a hoʻohui i ke koena o ka hui. E kū i kahi pō holoʻokoʻa i loko o ka fridge, ke paniʻana i kaʻeke.
  9. 9
    No ka merengue: kāwili i nā meaʻala me ke kō, stir a lawe i ka microwave no 20 kekona. Wehe a hoʻoulu. Hana i kēia kaʻina a hikiʻole i ka crystal crystal. A laila,ʻokiʻia i nā meaʻala me ke kō a hiki i ka pauʻana. ʻO ka pōpōʻoki, uhi i ka meringue a hauʻoli.
  10. 10
    Éélica bortin. Chilean cirine. Hoʻololiʻia.

Información nutricional

Por porción
Ver todo
Calorías Carbohidratos Proteínas Grasas
1363 186.6 36.7 50.5
Evalúa y comenta esta receta
5.0 1 comentario