Instruktioner Batch madlavning PAPS Baggrund

0 INGREDIENTES • 13 PASOS
Cocción
-
Preparación
-
Dificultad
Fácil
Instruktioner Batch madlavning PAPS Baggrund

Selecciona la cantidad de personas

1 - 2

Ingredientes

0 ingredientes
Añadir todo al carrito
    Instrucciones
    13 pasos
    1. 1
      Suge linserne i den foregående dag.
    2. 2
      Forbered dine ingredienser: Vask alle grøntsager; Skræl og skære gulerod fra kyllinggrød grøntsager og grød Betarraga kylling; Vask og hak persille; Skære løget i kvartaler; Vask spinat; Skære broccoli i medium stykker; Skræl boniatusen og skære det i kvartaler; Skær græskar fra laksen grønt grøntsager i store stykker; Skær guleroden fra laksen grønt grøntsager og linser grød i store stykker; Skær blomkålen i mellemstykker; Skær græskar fra grød kyllingroen i terninger; Skræl de italienske græskar og skær dem i terninger; Skær kødet i terninger.
    3. 3
      Madlavning kylling fra grød kylling vegetabilsk og sukkerroer kylling: i en gryde med kogende vand tilsæt kylling, med løg, gulerod og persille. Kog i ca. 30 minutter. En gang klar til at reservere bouillon for at lave ris og grøntsager (løg og gulerod) for at inkorporere grødet.
    4. 4
      Forbered ris fra kylling kylling og kyllingroer: i en gryde støb risen og tilsæt derefter kylling madlavning bouillon (to gange mængden af ​​ris), rør forsigtigt, dække og sæt den over lav varme med brødrister med 15-20 minutter ca. I slutningen af ​​tiden skal du slukke for ilden og vente ca. 5 minutter.
    5. 5
      Forbered quínoa af grød og grøntsager-grøntsaggrøn: Vask Quinoa godt i en kolander, indtil den stopper skum ud og sætter quinoa og vandlækage (for hver quínoa CDA til at sætte 2 af vand), vent på, at koger og satte 2 af vand), vent på, at koger og satte 2 af vand), vent på, at koger og koger Forlad på lav varme med brødrister 10-15 minutter.
    6. 6
      Cook linser: I en gryde tilføj linser og dække med kogende vand. Vent til det koger og lad være med lav varme, dækket af 15-20 minutter, eller indtil linserne er bløde. Reservere.
    7. 7
      Kog majs: I en gryde med kogende vand tilsættes majs, når det koger igen, forlader 5 minutter ca., belastning og reserve.
    8. 8
      Til grøntsagen af ​​grøntsager og kylling, i en gryde med kogende vand inkorporere ærterne, så spinat og endelig broccoli og kog i 10 minutter ca. Ærme grøntsagerne og passerer dem gennem koldt vand. Bland på juicer grønne grøntsager, ris og kylling, hvis det er nødvendigt, kan du tilføje lidt mere kylling madlavning bouillon for at give tekstur til grødet.
    9. 9
      Til laks og vegetabilsk grød, kog bonotatet i kogende vand, indtil du nemt kan indtaste en kniv (10 min ca.). Efter ca. 5 minutter tilsættes guleroden og græskar for at afslutte madlavning på samme tid. I mellemtiden sæt laksfileterne på en ovn skrifttype. Tag fisken bagt i ca. 25 minutter eller indtil den er kogt. I en juicer skal du tilføje grøntsagerne og blandes, og tilsæt derefter laksen, bland alt og klar.
    10. 10
      For pullen af ​​bælgfrugter, i en gryde med kogende vand inkorporere blomkålen og guleroden og koge i 10 minutter ca. Slagtilfælde og passere dem gennem koldt vand. I en juicer skal du tilføje linser, quinoa, blomkål og gulerod. Bland alt og klar (hvis du vil give dig en anden tekstur, kan du tilføje lidt vand).
    11. 11
      For kyllinggrød og sukkerroer skal du sætte rødderne i en gryde og dække med koldt vand. Sæt potten over høj varme og kog. Når de kogte, sænk ilden i halvdelen og lad kokken med 45 til 60 minutter. En gang klar til at fjerne fra ilden og sætte koldt vand. Skræl. I en anden gryde kog græskar 5 minutter ca. Reservere. Bland i klemmen græskar, sukkerroer, gulerod, kylling, ris. Om nødvendigt kan du tilføje lidt mere kylling bouillon for at give dig tekstur.
    12. 12
      For vegetabilsk og kødgrød, kog rødt kød i terninger i en gryde med vand, løg og persille i 20 minutter ca. (rør fra tid til anden). Gem madlavningsvæsken. I en gryde indarbejdes courgette i terninger, bønner og broccoli. Tapar med kogende vand og kog i 10 minutter ca. Reservere. Bland kød, quinoa og grøntsager i Juicer og klar.
    13. 13
      For hver papilla beregner 1 kop pr. Portion (200GR). Separat og spar støvsuger i tasker eller containere FoodSaver® og Varme, når den rigtige tid.

    Información nutricional

    Por porción
    Ver todo
    Calorías Carbohidratos Proteínas Grasas
    - - - -
    Evalúa y comenta esta receta